tisdag 15 mars 2011

Fika!

Hejhej!

Lite dålig uppdatering här på bloggen, förlåt!
Jag har ganska så mycket i skolan och mycket annat på min fritid som gör att jag inte riktigt hinner men det ska nog bli bättre! Jag har inget virkat att visa men jag håller på att virka en sak till min nyfödda nästkusin men vad det är jag virkar får ni se när den är helt klar! Och det är den snart! Jag har bara lite kvar att virka.
Som ni ser på rubriken så har jag ätit fika. Fast det var inte idag det var i fredags som mamma kom hem med macaroons. Jag hade aldrig ätit det förut så det var kul att testa! Jag tyckte att de smakade gott och jag kommer absolut att äta fler. Mamma köpte också med sig två wienerbröd och två chokladbollar! :)
Lite bildbevis på fikan kommer det här:


Smakerna på macaroonerna: den gröna = pistach, den rosa/röda = hallon och den bruna är choklad.

Vi hörs snart igen! :)

5 kommentarer:

 1. De macaroons er der tradition for at vi spiser her i Frankrig til jul. Man lan endda faa dem i modelervoks som smykker. De kunne jo haekles som bordpynt.

  SvaraRadera
 2. Åh vilket härligt fika! Jag tycker att makroner är jättefina att se på men smakar väl inte så jättemycket.. Inte dom jag provat iallafall :/ Blev väldigt besviken, å andra sidan är jag en härdad sugarholic så kanske beror på det haha :D

  Visst har du skaffat ny design på bloggen? Jättefint!

  SvaraRadera
 3. Hihi, nää. dom som jag åt var faktiskt goda! :)
  Ja, jag bytar designen imellan åt. ;)
  Den här var den första som jag hade och sen när jag bytade så tyckte jag att den här passade bättre så jag har bytat till den. :)
  Vad glad jag blir över att någon märker det! :D

  SvaraRadera
 4. Hej hej, tack för din kommentar! Mmmm,fikat ser väldigt gott ut.. :D
  Ja, skogsmusen är virkad på fri hand, men jag vet inte om jag kommer ihåg mönstret... Men det går säker att lista ut...!

  SvaraRadera
 5. Visst blir man sugen?! :D
  Skulle vara super kul om du skulle kunna lista ut mönstret! :D
  Den är ju såå underbart söt! :D

  SvaraRadera